Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Tendintele leadership-ului vor fi dezbatute la forumul Management 360

Publicat la data de: 22 Mar 2011
Rubrica: Events

Alte articole din Events


 • » Managementul Performantei in Romania 2011
 • » Excelenta in Resurse Umane premiata de HR Club
 • » Google Romania participa la Angajatori de TOP 2011 - cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta primavara
 • » INSPIRED Concursul de Idei a ajuns la cea de-a 7 ediție 'România e pe cale să fie repornită'
 • » Important: Se lanseaza Naked PR , primul proiect educational de PR specializat!
 • » Curs acreditat Manager de Proiect - Fonduri Structurale
 • » Targ National de Cariera pentru tinerii profesionisti
 • » Cum sa facem fata eficient schimbarii
 • » Angajatori de TOP continua online pana pe 9 mai
 • » Seminar interactiv pentru Specialistii in Resurse Umane
 • Taguri: , , , ,

  Pe 7 aprilie 2011 va avea loc cea de-a doua editie a forumului Management360, eveniment ce analizeaza strategiile de eficienta si eficacitate corporatista. Evenimentul va avea trei sesiuni si va prezenta tendintele in management ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership precum si cele mai noi metode de delegare si talent management.

  Prima sesiune prezinta tendintele in management si leadership. Tot aici vor fi dezbatute principalele tendinte, globale si locale, din peisajul economic din 2011 precum si consecintele acestora asupra companiilor si strategiilor corporatiste din Romania.

  In cadrul celei de-a doua sesiuni se va analiza conceptul de leadership2.0. Transparenta, dialogul, colaborarea, interactivitatea, spatiul comun al resurselor, cresterea comunitatii sunt cuvintele cheie ce definesc noul stil de leadership si, totodata, un salt inainte in eficienta manageriala.

  Workshopul pe tema “work/life balance” reprezinta a treia sesiune a forumului. Work/life balance este un termen care descrie echilbrul intre cariera si viata personala, precum si modul in care prioritizarea uneia sau celeilalte afecteaza acest echilibru.

  Forumul este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta.

  Evenimentul este organizat de Revista Biz, prima revista de afaceri din Romania. Biz este o publicatie de afaceri bilunara, care are ca principal public-tinta manageri cu varste de 25-45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, dintre care 4.600 sunt abonamente si este distribuita in zonele urbane din toata tara.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: