Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Studiu – Managerii de HR vor sa investeasca mai mult in simulari de afaceri

Publicat la data de: 06 Oct 2014
Rubrica: HR

Alte articole din HR


 • » Jairaj Amin noul Director Executiv expat in echipa lui Dinu Patriciu
 • » 1&1 Internet Development cauta programatori
 • » Valoris Center intra pe piata de training
 • » Noi oportunitati de angajare la Avira Romania
 • » Grupul Renault Romania angajeaza tineri absolventi!
 • » Florentin Scarlat s-a orientat catre domeniul farmaceutic
 • » Profiler: Iulia Colceriu, Reinvent Consulting - Triplarea efectivelor pe timp de criza
 • » Reuters: Cea mai mare banca de retail din UK, Lloyds Banking, a anuntat concedierea a 9.000 de angajati
 • » Cosmote angajeaza tineri profesionisti!
 • » Cariere la Intact Media Group
 • Taguri: , , , ,

  Eduard Radu_Fondator_AccederAcceder, o companie de dezvoltare a managerilor, specializată pe simulări complexe de business pentru top & middle management și antreprenori, anunță rezultatele studiului <<Apetența managerilor de resurse umane pentru simulările de afaceri>>.

  Peste jumătate dintre respondenți sunt interesați să afle mai multe informații despre programele de training bazate pe simulările de afaceri.

  Practicienii de resurse umane consideră simulările de afaceri o soluție mai ales pentru middle (52%) și top management (28%).

  Eficacitatea programului dovedită științific prin statistici (43%) și facilitarea de către un trainer cu experiență în top management (40%) reprezintă principalele criterii în alegerea unui program de simulări de afaceri, în timp ce prețul accesibil (8%) și recunoașterea internațională a programului (3%) reprezintă criterii mai puțin importante.

  Din studiul Acceder rezultă două nevoi principale la care trebuie să răspundă simulările de afaceri, metodologia să fie bazată pe învățare experiențială și feedback în timp real (55%), iar simularea studiilor de caz să fie bazată pe realitățile și provocările companiei (37%).

  Din eșantionul intervievat, doar 25% dintre respondenți au implementat simulări de afaceri în companie, 40% au participat la programe de simulări de afaceri, iar peste 80% consideră simulările de afaceri sunt mai eficiente (45%) și mult mai eficiente (39%) decât programele clasice de training.

  Studiul Acceder <<Apetența managerilor de resurse umane pentru simulările de afaceri>> a fost realizat în luna septembrie 2014, pe un eșantion de 33 de respondenți, directori și manageri de resurse umane din companii naționale și multinaționale din România și reprezintă o radiografie a pieței de training prin simulări de afaceri.

  DESPRE ACCEDER
  Acceder este o companie cu acționariat român, specializată în dezvoltarea capabilităților la nivel de top, middle management și antreprenori. Între clienții Acceder se regăsesc companii multinaționale și locale de dimensiuni mari și medii. Pentru detalii accesați www.acceder.ro.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: