Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Schimbare CEO în Elsaco, liderul proiectelor de infrastructură energetică urbană, de apă și mediu

Publicat la data de: 17 Nov 2014
Rubrica: Director companii

Alte articole din Director companii


 • » Nikolai Beckers, noul CEO al COSMOTE România
 • » Schimbare de management la ROMEXPO – Catalin Trifu este noul Director General
 • » Cei mai mari zece angajatori in Romania
 • » Trenkwalder îşi consolidează echipa de management de top
 • » Genpact – prima companie de BPO din Romania care e acreditata ACCA
 • » Managerii romani influenti din industria auto
 • » Training-urile in management si leadership - cele mai de succes servicii Trenkwalder in 2010
 • » Google continua sa ii rasplateasca pe angajati. JOB la Google Romania
 • » Cel mai bun angajator roman din categoria IMM, premiat de Financial Times
 • » Topul 500 Deloitte al companiilor central-europene - 33 din Romania
 • Taguri: , , , ,

  bc4a3a1d4faf7c5edcd806d77b343c9eDupă aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație.

  Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie inginer electronist și economist, având o experiență vastă în managementul organizațional.

  Domnul Mihai Constantinescu va avea în continuare responsabilități de dezvoltare a afacerii și management la nivelul grupului.

  Ultima perioadă a adus grupului Elsaco consolidarea imaginii de lider național pe piața proiectelor de infrastructură energetică urbană, apă și mediu, automatică de proces și echipamente și soluții integrate de măsură și control. În prezent, portofoliul de comenzi deținut de Elsaco depășeste 85 de milioane euro și oferă perspectiva evoluției sănătoase a firmei pe termen mediu (3-5 ani).

  Acest lucru va avea influențe benefice asupra realizării strategiei de dezvoltare a întregului grup care privește oferta de servicii și soluții complete de eficiență energetică în mediul urban.

  www.elsaco.com
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: