Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Grija fata de angajati premiata de catre Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Publicat la data de: 28 Feb 2011
Rubrica: Events, HR, Revista presei

Alte articole din Events, HR, Revista presei


 • » Schimbare in top managementul UPS: David Abney este noul CEO al UPS
 • » Au inceput inscrierile la Scoala de creatie ADC*RO 2012
 • » Zeci de posturi vacante la Microsoft prin intermediul LinkedIn
 • » Tinerii profesionisti cautati de Enterprise Concept
 • » Reuters: Cea mai mare banca de retail din UK, Lloyds Banking, a anuntat concedierea a 9.000 de angajati
 • » A doua editie a conferintei internationale Marketing in Direct
 • » Succesul profesional prin Coaching cu NLP
 • » Antoaneta Curteanu numita CEO Unicredit Leasing
 • » Bugete reduse pentru instruirea angajatilor in companiile de pe piata romaneasca
 • » Cultura Leadership-ului: Ce fel de leadership practici?
 • Taguri: , , , , ,

  Pe 24 februarie Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) a organizat Gala WORK LIFE BALANCE AWARD, un eveniment in cadrul caruia au fost decernate premiile pentru companiile cu cele mai bune programe de echilibrare a vietii profesionale cu viata personala (Work-Life Balance) pentru angajati.

  La competitie – prima de acest gen din Romania – s-au inscris sase companii din Bucuresti si Ilfov, cu un numar de angajati cuprins intre 60 si 400 de persoane, provenind din urmatoarele domenii de activitate: productie de lacuri si vopsele; import si distributie de produse alimentare; contabilitate si audit financiar; servicii; distributie IT; productie si distributie farmaceutica.

  Marele Premiu, pentru “Cel mai bun program WLB”, i-a revenit Fabryo Corporation, companie de productie de lacuri si vopsele, care numara 327 de angajati si ale carei masuri de WLB vizeaza, printre altele, sanatatea angajatilor (existenţa unui cabinet medical propriu; ajutoare financiare pentru situaţiile medicale deosebite; servicii medicale extinse etc), timpul liber (acordarea de ore/zile libere pentru evenimente familiale sau probleme personale) si flexibilizarea programului de lucru (existenta unor angajati cu jumatate de norma sau care lucreaza de acasa).

  Programele de work-life balance inscrise in competitie au inclus urmatoarele categorii de masuri: ajutor financiar pentru interventii chirurgicale si situatii medicale grave, acces la sala de sport,  competitii sportive de fotbal, cross, patinaj, baschet, inot, program flexibil de lucru, program cu jumatate de norma sau lucru de acasa, decontarea sau asigurarea transportului,  evenimente pentru angajati si familiile acestora, programe de informare si educatie pentru o viata sanatoasa, spectacole de teatru si film, tichete de vacanta etc.

  Lista distinctiilor conferite companiilor inscrise la competitia WORK LIFE BALANCE:
  – FABRYO CORPORATION S.R.L. – Premiul „Cel mai bun program WLB” (Marele premiu)
  – FIN EXPERT CONSULTING S.R.L. – Premiul “Stimularea angajatilor si angajatelor pentru relationare si creativitate”
  – MACROMEX S.R.L. – Premiul “Grija pentru angajatii si angajatele aflati/e in situatii dificile”
  – RHS COMPANY S.A. – Premiul “Punerea bazelor unui program WLB adaptat nevoilor angajatilor si angajatelor”
  – ROHE ROMANIA S.R.L. – Premiul “incurajarea angajatilor si angajatelor pentru o viata sanatoasa”
  – ZENTIVA S.A. – Premiul “Sprijinul angajatilor si angajatelor pentru relaxare in natura”

  Juriul a fost constituit din experti cu competente si vasta experienta in domenii precum resurse umane, dezvoltare organizationala, consultanta in afaceri si antreprenoriat social.

  Principalul obiectiv al Galei WORK LIFE BALANCE AWARD a fost sa sprijine o noua viziune de management, cu accent pe dezvoltarea de programe si masuri de conciliere a vietii profesionale cu viata personala a angajatilor.

  Gala WORK LIFE BALANCE AWARD face parte din proiectul „Fii family friendly! Formare si consultanta pentru companiile din Bucuresti si Ilfov”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: