Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Google anunta organizarea unui concurs de programare in Bucuresti – deadline 5 octombrie

Publicat la data de: 30 Sep 2014
Rubrica: Events

Alte articole din Events


 • » Seminar gratuit de management pentru ai ajuta pe oamenii de afaceri din Bucuresti
 • » Avantajele unui MBA, prezentate pe larg in cadrul celui mai mare targ: QS World MBA Tour
 • » Coach Manager - instrumente si abordari practice care aduc rezultate imediat
 • » Angajatori de TOP continua online pana pe 9 mai
 • » Targ National de Cariera pentru tinerii profesionisti
 • » Adina Necula la FIA: In business, tinuta vestimentara reprezinta o parte esentiala a cartii de vizita
 • » Despre Psihologia Succesului cu Brian Tracy
 • » Google invita dezvoltatorii sa se inscrie in "Google Hackathon: Develop to Connect"
 • » Curs Practic de Inteligenta Emotionala
 • » Perspective de cariera in consultanta in Romania prin LSRS
 • Taguri: , , , ,

  google-dev-nullGoogle anunta organizarea concursului de programare Escape from /dev/null, care va avea loc la Bucuresti, pe 25 octombrie, la Impact Hub (Str. Halelor, nr 5).

  Evenimentul se adreseaza programatorilor, studenti sau profesionisti, inscrierile fiind deschise la aceasta adresa.

  Escape from /dev/null este o competitie de programare construita pe un model de joc online multi-player, avand in spate o poveste science-fiction. Participantii trebuie sa navigheze pe o plansa, prin rezolvarea unor probleme de codare, din ce in ce mai complicate. Fiecare problema rezolvata permite participantului sa avanseze intr-o noua pozitie pe plansa si sa-si aleaga o noua provocare.

  Inscrierile la Escape from /dev/null Bucuresti se pot face pana pe data de 5 octombrie. Numarul participantilor este limitat, selectia candidatilor urmand sa fie facuta de o echipa de la Google.

  Vor primi o invitatie cei care vor prezenta cele mai convingatoare motive – experienta tehnica si/sau academica, premii, competitii de programare, abilitati etc. Cei selectati vor fi informati cu cel putin doua saptamani inainte de concurs.Tehnologiile utilizate in competitie sunt C++, Java si Python.

  Prima competitie Escape from /dev/null organizata de Google a avut loc in aprilie 2013, in Suedia, urmata de o editie Polonia, in septembrie 2014. Dupa succesul primelor doua, Google a decis organizare inca unei editii la Bucuresti in aceasta toamna, Romania fiind o tara cu o comunitate foarte puternica de dezvoltatori.

  google-dev-null
  Despre Google Inc.
  Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: