Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Ericsson lanseaza a sasea editie a Innovation Awards – Ajuta la transformarea societatii

Publicat la data de: 23 Oct 2014
Rubrica: Events

Alte articole din Events


 • » Gala de incheiere a programului de antreprenoriat Start&Grow
 • » Conferintele HR360
 • » Seminar gratuit de management pentru ai ajuta pe oamenii de afaceri din Bucuresti
 • » Leadership si performanata la Caravana HR Cafe
 • » 4 tinere romance s-au numarat printre finalistii Social Innovation Relay
 • » Angajatori de TOP 2011 tinteste 90 de companii
 • » Google invita dezvoltatorii sa se inscrie in "Google Hackathon: Develop to Connect"
 • » Pregatire profesionala timpurie pentru viitorii medici romani
 • » Cum sa facem fata eficient schimbarii
 • » Cum pastrezi salariatii talentati in companie? Afla la pe 16-17 octombrie cu Signal Connect
 • Taguri: , , , ,

  Ericsson Innovation Awards 2Ericsson anunță lansarea celei de-a șasea ediții a Innovation Awards, o competiție organizată de companie pentru a le da studenților șansa să își facă cunoscute ideile și să participe direct transformarea societății.

  Tema competiției din acest an este „Viitorul educației”, iar studenții din toată lumea sunt invitați să propună moduri prin care să facă educația accesibilă tuturor, dar și să răspundă la întrebări precum: De ce anume avem nevoie pentru ca toți să continuăm să învățăm de-a lungul întregii noastre vieți?

  Care sunt noile instrumente și metodologii la care apelăm atunci când învățarea devine o activitate online și are loc din ce în ce mai des în afara campusurilor școlare?

  În Societatea Permanent Conectată pe care și-o imaginează Ericsson, tehnologia schimbă radical modul în care trăim, precum și felul în care companiile își desfășoară activitate. În ultimii ani, conectivitatea și puterea de calcul care, în trecut, erau rezervate activităților profesionale, ne stau acum la dispoziție în toate dispozitivele mobile pe care le folosim zilnic. Ele au schimbat modul în care relaționăm unii cu alții, dându-ne mai multă putere și liberte să inovăm în viața de zi cu zi.

  Cu ajutorul tehnologiei, studenții, dar și profesorii pot accelera schimbarea societății. Noile abilități și dorința de a învăța în mod constant devin din ce în ce mai importante. Noul ecosistem care se naște din convergența acestor lucruri are un impact extraordinar asupra sistemelor și instituțiilor care există și, în unele cazuri, le redefinesc.

  Ericsson speră să primească multe idei interesante despre viitorul educației văzut de studenți din toată lumea. Câștigătorii vor primi un premiu de 25.000 euro, în timp ce echipele clasate pe locurile II și III vor primi 10.000 și 5.000 euro respectiv. Toți finaliștii și semi-finaliștii vor avea ocazia să participe la un interviu pentru un internship sau chiar un job full-time în cadrul companiei.

  Competiția este deschisă echipelor de 2 până la 4 persoane, iar Ericsson recomandă ca acestea să includă studenți ai universităților tehnice și tehnologice, precum și studenți de business. Cei interesați să participe pot afla mai multe detalii accesândwww.ericsson.com/innovationawards.

  xs
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: