Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Dynamic HR: Aproape 6 din 10 manageri lucrează şi în vacanţă, oriunde ar fi

Publicat la data de: 16 Dec 2014
Rubrica: HR

Alte articole din HR


 • » Se lanseaza proiectul ”Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera"
 • » Saptamana Europeana a IMM-urilor
 • » Robert Zanescu este noul Director de Comunicare Bancpost
 • » Posturi libere la BRD - Groupe Societe Generale
 • » Accenture Romania se alatura companiilor care angajeaza anul acesta
 • » Radu Craciun este noul Director de Cercetare si Economist Sef al BCR
 • » Thierry Guillon-Verne – de la Carrefour la Real
 • » Cătălina Dodu preia conducerea operațiunilor Atos în România
 • » Aplicatia "Blushr" poate castiga 1 MIL USD la Webit Global Congress
 • » Cultura Leadership-ului: Ce fel de leadership practici?
 • Taguri: , , , , ,

  locuri-de-munca-vacante1Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance.

  Şi pentru că tot vine Crăciunul, nici vacanţa de sărbători nu va fi pentru unii vacanţă pe de-a-ntregul. Numai patru din zece manageri şi proprietari de business intenţionează să nu muncească în concediu.

  „Vorbim de un dezechilibru evident între viaţa profesională şi cea personală, asumat voluntar, la acest nivel, dar cu efecte pe termen lung asupra productivităţii individuale”, este de părere Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR, companie de training și consultanţă în domeniul resurselor umane cu peste 700 de manageri consiliaţi în ultimii trei ani şi cursuri livrate unui număr de 3.500 de angajaţi din zeci de companii.

  Dar şi chiar şi o parte din cei ce spun că nu îşi iau de lucru în vacanţă continuă să fie conectaţi mental la birou.

  Faptul că numai 26% din respondenţi au indicat că nu îşi iau de lucru în vacanţă reflectă atmosfera ce a marcat mediul de afaceri în cursul anului 2014.

  Şi totuşi, există companii care investesc în dezvoltarea și motivarea angajaților pentru performanță prin activități dedicate echilibrului între viața profesională și cea personală. Aceste companii se pot înscrie la Gala companiilor implicate în viaţa echilibrată a angajaţilor, ediţia a IVa, ce va avea loc pe 26 februarie 2015, detalii despre concept aici: http://work-life-balance.ro/concept/.

  Obiectivul Galei este de a evidenţia companiile care dezvoltă acțiuni prin care îşi ajută angajaţii să menţină un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, premiindu-le pe cele care investesc în dezvoltarea și motivarea angajaților și care se implică în creșterea performanței lor prin activități dedicate echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Categoriile de proiecte sunt descrise aici: http://work-life-balance.ro/categorii-de-proiecte/.

  „Ediţia din 26 februarie 2015 urmăreşte inclusiv implicarea la nivel de CEO în acest demers de premiere a acelor proiecte de motivare a angajaţilor cu cel mai mare impact. Productivitatea echipei creşte odată cu gradul de fericire iar această creştere trebuie susţinută de la cel mai înalt nivel”, este de părere Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR, cu o experienţă de peste 15 ani în variate domenii ca resurse umane, publicitate şi real estate, deţinătoarea titlului de ”Antreprenorul anului”, ediţia 2013, înmânat de către BRD Group Societe Generale, în cadrul Galei HR Club.

  Pentru a înscrie un proiect, accesati acest link: http://work-life-balance.ro/ghid-de-participare/şi urmaţi paşii descrişi acolo. Faceţi cunoscut celorlalte companii proiectele dvs. de motivare a angajaţilor şi creştere a performanţei lor!
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: