Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Daimler Financial Services este unul din cei mai buni 25 de angajatori din lume

Publicat la data de: 27 Oct 2014
Rubrica: HR

Alte articole din HR


 • » Strategii HR 2010 in domeniul bancar
 • » Radu Tanasescu a plecat de la Anchor Grup
 • » Fa si tu parte din echipa Piraeus Bank Romania!
 • » Metode eficiente de echilibrare a vietii profesionala cu cea personala
 • » ING Bank angajeaza programatori, consultanti si manageri!
 • » PTIR incheie proiectul adresat tinerilor antreprenori romani
 • » Programele locale de mini-MBA costa intre 1.000 si 3.500 Euro
 • » Primariile de Sector din Bucuresti cauta Consilieri
 • » WEBHELP angajeaza vorbitori de limbi straine (franceza, germana)!
 • » Active Job Consulting angajeaza!
 • Taguri: , , , ,

  137081-preview-pressemitteilung-daimler-financial-services-ag-klaus-entenmann-wird-nachfolger-von-juergen-walker-als-vorstandsvorsitCompania Daimler Financial Services, cu peste 8,000 de angajați la nivel mondial, a fost clasificată drept unul din cei mai buni 25 angajatori de top din lume.

  Acest lucru a fost confirmat pe 23 octombrie de către institutul independent Great Place to Work, în cadrul ceremoniei de acordare a distincției privind Cele mai bune Companii Multinaționale din lume pentru anul 2014, desfășurată în San Francisco.

  Prin urmare, Daimler Financial Services devine prima companie de proveniență germană care își câștigă un loc bine meritat în această competiție.

  La sondajul efectuat în anul 2014 au participat mai mult de 6,200 de companii.

  Dintre acestea, 2,800 au intrat în competiția “Cele mai bune companii multinaționale din lume”. 429 de companii au câștigat un loc în una dintre listele naționale privind cei mai buni angajatori din anumite țări. Pentru a câștiga o nominalizare în lista globală, o companie trebuie să fie unul din angajatorii de top în cel puțin cinci țări, trebuie să aibă cel puțin 5,000 de angajați și cel puțin 40% din angajați trebuie să lucreze în afara sediului central al companiei.

  “Un loc de muncă extraordinar a devenit deja un motto după care ne ghidăm”, afirmă Klaus Entenmann, Președinte al Consiliului de Management al Daimler Financial Services.

  “Cultura noastră corporatistă are la bază un set bine definit de valori esențiale. Fiecare angajat are atât ocazia, cât și responsabilitatea de a transforma compania noastră într-un loc de muncă excelent. Și ei chiar fac acest lucru. Angajații noștri extrem de motivați și cultura noastră puternică sunt motivele pentru care suntem în măsură să furnizăm servicii excelente și să obținem rezultate vizibile an de an.”

  Divizia Daimler privind seriviciile financiare și de mobilitate, la fel ca întregul Consorțiu, se dedică în totalitate respectării valorilor esențiale la nivel de corporație.

  Printre altele, Daimler Financial Financial Services dorește să încurajeze promovarea unei culturi a încrederii, a responsabilității individuale, a deschiderii către inovație și, nu în cele din urmă, a respectului față de munca personală. Institutul Great Place to Work a analizat aceste deziderate și atitudinile similare din cadrul Daimler Financial Services încă din anul 2007, prin efectuarea de sondaje anonime în rândul angajaților. Conform ultimului sondaj efectuat, aproximativ nouă din zece angajați ai Daimler Financial Services au catalogat propria companie drept un loc de muncă excelent.

  Daimler Financial Services sprijină vânzarea de autovehicule Daimler prin oferirea unor contracte de finanțare, leasing și asigurare, de management al flotei, servicii bancare și servicii de mobilitate cu caracter inovator. La finalul celui de-al treilea trimestru al anului 2014, mai bine de peste trei milioane de mașini și autovehicule comerciale, cu o valoare de aproximativ 94 de miliarde de euro, au fost înregistrate în contabilitatea companiei respective.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: