Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Cum pastrezi salariatii talentati in companie? Afla la pe 16-17 octombrie cu Signal Connect

Publicat la data de: 30 Sep 2014
Rubrica: Events, HR

Alte articole din Events, HR


 • » Solutii pentru reducerea costurilor cu forta de munca
 • » Designerul Ioana Ciolacu a castigat premiul special Bucharest Shopping in cadrul Galei AVANPREMIERE 13
 • » Book Review: Good Boss, Bad Boss de Robert Sutton
 • » Curs Inspector Resurse Umane autorizat CNFPA
 • » Manageri executivi de top din România în Next Gen Club – o nouă divizie a CEO Clubs International
 • » Angajatori de TOP continua online pana pe 9 mai
 • » Studiu - Managerii de HR vor sa investeasca mai mult in simulari de afaceri
 • » A doua editie a conferintei internationale Marketing in Direct
 • » IBM Romania angajeaza masiv
 • » Cariere la Amazon: Angajari la filiala din Romania
 • Taguri: , , , ,

  Signal ConnectSpecialiştii în domeniul resurselor umane susţin că într­o companie care are 100­150 de salariaţi, aproximativ 2% pot fi consideraţi angajaţi cheie sau talente. Diferenţa între un salariat obişnuit şi un talent este făcută de către specialişti.

  În acest sens, Paula Oprea, Human Resources Manager Pfizer, susţine că: “Din perspectiva mea, persoanele care sunt considerate angajaţi cheie sunt cele care au avut parte de o anumită expunere, de implicare în proiecte. Un alt element care îi diferenţiază de restul echipei este iniţiativa lor, iniţiativa pe care un coleg sau colega o are în diverse situaţii.”

  Ce fac însă managerii companiilor atunci când îi identifică pe acei salariaţi, cum reuşesc să menţină talentele în firmă?

  “După criză au apărut schimbări clare, pentru că oamenii simt nevoie să fie stabili. Companiile încearcă să reţină personalul prin oferirea de noi oportunităţi. Din momentul intrării în companie până la împlinirea a 2­3 ani managerii gândesc strategii pentru a le oferi posibilitatea de a accede spre o altă poziţie sau o schimbare interdepartamentală. “ a declarat Paula Oprea.

  Acest gen de bonusuri îi încântă pe angajaţii cheie mai multe decât, poate, chiar beneficiile materiale. Paula Oprea este unul dintre speakerii din cadrul celei de­a doua ediţie a evenimentului Signal Connect care va avea loc la Timişoara, conferinţă dedicată specialiştilor de resurse umane.

  Alaturi de ea vor mai vorbi in cadrul evenimentului: Peter Cook(UK) de la Human Dynamics, Daniel Buciu­ OMV SA, Sebastian Oprescu ­ SNFP, Andreea Suciu ­ Noerr Miahela Perianu – AIMS dar si alti specialisti din domeniul resurselor umane.

  Signal Connect se desfasoara perioada 16­-17 octombrie 2014. Tema ediţiei este “Achiziţia şi Retenţia Talentelor în Organizaţie”, un subiect de interes pentru toate companiile care înteleg importanţa capitalului de resurse umane.

  Participarea specialiştilor din industria de HR este gratuită, iar înscrierea se face pe site­ul evenimentuluiwww.signalconnect.ro.

  Signal Connect
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: