Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

Cultura Leadership-ului: Ce fel de leadership practici?

Publicat la data de: 26 Oct 2013
Rubrica: HR

Alte articole din HR


 • » Managerii romani influenti din industria auto
 • » Active Job Consulting angajeaza!
 • » Care este componenta lipsă în formarea unei culturi de sănătate şi securitate în muncă?
 • » Locuri de munca pentru tinerii profesionisti la Orange Romania in 2014
 • » ANOFM Bucuresti angajeaza expert superior DRIEM
 • » Cariere la BRD Romania
 • » GDF SUEZ Energy angajeaza in Romania
 • » Genpact Romania angajeaza vorbitori de limbi straine!
 • » Akos Balogh ales de Producatorul farma Sandoz pentru postul de CFO
 • » Maria Diaconescu vine la conducerea ASIROM
 • Taguri: , , , , , ,

  vizualMiercuri, 30 octombrie, începând cu ora 18:30 la Grand Café Van Gogh, coach Mihai Stănescu revine cu discuții interesante într-o nouă ediţie a Serii de Coaching orientată către cultura leadership-ului.

  Au liderii suficientă experienţă pentru a privi greşelile drept o altă distragere de la drumul către succes? Ȋi fac liderii pe ceilalţi din jur să se simtă mai puternici în preajma lor? Inspiră încredere şi au încredere în ei înşişi? Sunt capabili să îi orienteze pe cei din jur, creând o viziune pe care o comunică acestora?

  Leadership-ul reprezintă un atribut dorit şi cerut de organizaţii managerilor lor. Liderii au încredere în propriile forţe şi generează încredere celorlalţi. În preajma adevăraţilor lideri, angajaţii se simt mai competenţi şi găsesc munca mai interesantă. Leadership-ul se află în relaţie directă cu capacitatea de a influenţa comportamentul oamenilor.

  Aşadar, pe 30 Octombrie la Grand Café Van Gogh (str. Smârdan 9, vis-a-vis de BNR), toţi cei care vor să gândească deschis şi aplicat, gestionându-şi cât mai corect şi concret atât viaţa personală cât şi pe cea profesională sunt invitaţi la o întâlnire captivantă din seria evenimentelor Seara de Coaching.

  Mai multe detalii despre ediţia din octombrie poţi afla scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro, ori la numărul de telefon: 0751 296 113.

  Mihai Stănescu pune la dispoziţia managerilor o experienţă profesională de peste 10 ani şi peste 4.500 de ore de executive & business coaching, materializate prin proiecte individuale şi de echipă implementate în peste 100 de companii de diferite mărimi şi din diferite industrii, atât româneşti, cât şi multinaţionale. Unul dintre primii coach-i profesionişti din România, Mihai Stănescu este membru al Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) şi membru fondator al Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC).

  “Serile de Coaching” sunt singurele întâlniri informale de acest gen deschise publicului larg din România şi îşi doresc să demonstreze tuturor modul de funcţionare şi beneficiile acestui tip de dezvoltare personală şi profesională. Cu o frecvenţă lunară şi durată de 3 ore, bazate pe o structură dialogală informală, acestea vor acoperi subiecte des întâlnite în viaţa personală şi profesională a tuturor, luând însă în considerare şi preocupările punctuale ale participanţilor.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: