Banking
EUR = 4.517 USD = 3.296 XAU = 139.952
AUD = 2.966 CAD = 2.953 CHF = 3.702

A patra editie BizCamp dedicata tinerilor profesionisti

Publicat la data de: 05 Nov 2010
Rubrica: Events

Alte articole din Events


 • » Angajatii isi urasc sefii mult mai mult decat ar fi dispusi acestia sa creada
 • » Scoala de vara pentru tinerii antreprenori si manageri
 • » CSRevolution : o noua etapa de dezvoltare a CSR-ului
 • » Bursa Locurilor de munca Online la a doua editie
 • » Book Review: 10 Inspirational “How I did it” stories – conferinta de lansare de carte
 • » In decembrie va avea loc Foreign Investors Forum
 • » Indicatorii de performanta - Cel mai solicitat workshop EXEC-EDU din aceasta vara
 • » Noul Cod al Muncii: cum? pe cine? si in ce masura avantajeaza?
 • » Cultural ID: 10 zile de training-uri si cursuri despre managemetul cultural
 • » De vorba cu specialistii despre forma de antreprenoriat social
 • Taguri: , , , , ,

  In perioada 17 – 18 noiembrie 2010 va avea loc, potrivit unui comunicat oficial, cea de a patra editie a Taberei de Business BizCamp, adresata studentilor si tinerilor profesionisti in cautare de oportunitati de dezvoltare.

  Prin conceptul unic pe care il propune, proiectul subliniaza nevoia de informare a studentilor si le ofera cadrul potrivit de interactiune cu modelele inspirationale de care au nevoie. BizCampus Network, alaturi de companii de top prezinta astfel tinerilor cu aspiratii inalte premisele unei cariera de succes, evenimentul avand scopul de a facilita comunicarea bilaterala dintre companii si tinerii profesionisti.

  Programul pastreaza formatul editiilor trecute – conferinte, workshopuri si seminarii – menite sa descopere noi zone de interes pentru studenti pe cele doua stream-uri: Career Development si Personal Branding. Discutiile si dezbaterile pe temele: If a is success in life, then a equals x plus y plus z. Work is x; y is creativity and z is passion all this with a little bit of play and fun, Your personal history is a powerful weapon, Prepare your “statement of interest” essay we need to find out how your ideal company looks like, Success is being praised by others, but is it more important as satisfying your own dreams, pun in lumina provocarile la care tinerii sunt invitati sa raspunda, pentru a-si croi drumul catre succesul profesional.

  Companii de top, printre care: Coca Cola HBC, Henkel, BCR, Wipro, Danone, Porche, Emag, Colliers, Michelin si Accenture doresc sa se implice si sa arate o imagine de ansamblu asupra viitorului tinerilor pe plan profesional, dezvoltandu-le abilitatile de comunicare si gandirea strategica.

  Potential, viziune, reusita – acestea sunt cateva dintre valorile care se subscriu initiativei BizCamp in incercarea de a influenta pozitiv traseul profesional al participantilor.

  Interesul si implicarea tinerilor se traduce prin succesul primelor trei editii si totodata, potential din partea acestora ce merita si se vrea exploatat astfel ca, si editia a IV-a incearca sa surprinda prin elemente noi alaturi de cele de continuitate.

  Evenimentul va avea loc la hotel Howard Johnson, incepand cu ora 9.30, iar inscrierea este libera, pe site-ul oficial.
  Comenteaza articolul


  16-12-2014
  Proprietarii şi directorii de companii, respectiv managerii din eşalonul 2, şi-au luat cu 57% mai puţine zile de concediu în cursul anului 2014 decât în 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance. Şi pentru...
  17-11-2014
  După aproape doi ani în funcția de CEO al Elsaco, Mihai Constantinescu este în curs de a transfera atribuțiile succesorului său aprobat de Consiliul de Administrație. Funcția de Director General al Elsaco este preluată de domnul Viorel Iliuță, de profesie...
  12-11-2014
  Jumătate dintre manageri îşi petrec la birou până la 10 ore pe zi, zilnic, iar dintre aceştia, 90% spun că-şi iau de lucru şi acasă, cel puţin o dată pe săptămână. Aceasta este cel puţin una dintre concluziile unui sondaj...

  Contact BusinessLive.ro Join the team!  Power hosting by Appnor

  Power hosting by Appnor

  Citeste si: